Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه “کروسان گردویی” با طعمی عالی و دلچسب

۲ شهریور ۱۳۹۷
50 views
بدون نظر


کروسان گردویی

“کروسان گردویی” صبحانه ای مقوی مربوط به کشور فرانسه است. این صبحانه خوشمزه از ترکیب پنیر خامه ای و کره با تکه های گردو یکی از خوشمزه ترین نان ها می باشد.

مواد لازم برای کروسان گردویی با طعمی متفاوت

  • ۲۳۰ گرم کره
  • ۲۳ ۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۱ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱ پیمانه گردو
  • ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
کروسان گردوییکروسان گردویی

طرز تهیه کروسان گردویی

گردو را خیلی ریز خرد کنید. خمیری که بدست می آیدباید به مدت ۲ ساعت و حداکثر تا ۲ روز درون یخچال باقی بماند. با این میزان خمیر می توانید ۳۲ عدد نان کوچک درست کنید.

کره و پنیر خامه ای ( هر دو به دمای محیط باشند) را با همزن برقی به همراه شکر و نمک خوب با هم می زنیم. آرد را به آن ها اضافه می کنیم تا خمیرمان شکل بگیرد و باز هم می زنیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. آن ها را باز می کنیم و هر کدام را در کیسه پلاستیکی می پیچانیم و برای ۲ ساعت تا ۲ روز درون یخچال قرار می دهیم (خمیر را می توانید تا ۳ ماه هم فریزر کنید).

فر راز از قبل بر روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۲ سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برای رویه کروسان ها، تخم مرغ را با  قاشق چای خوری آب، خوب هم بزنید. هر بار با یک بخش خمیرتان کار کنید. خمیر را بر روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده، به شکل دایره ای به پهنای حدود نیم سانتی متر و قطر ۳۰ ساتی متر باز کنید. اگر نیاز است روی ان کمی آرد بپاشید. یک بشقاب بزرگ بر روی خمیر بگذارید و کناره های اضافی خمیر را ببرید. با قلمو روی سطح خمیر از تخم مرغ زده شده بمالید و سپس به صورت یکدست شکر قهوه ای و گردو بپاشید.

با استفاده از چاقو، خمیر را به شکل ۱۶ مثلث مساوی ببرید. هر یک از آن ها را از قسمت پهن تر به باریک تر مثلث رول نمایید. کروسان ها را در سینی فر بگذارید. قسمت باز کروسان ها رو به پایین باشد. روی آن ها تخم مرغ زده شده بزنید. کروسان ها را به مدن ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ قهوه ای طلایی بگیرد. برای خنک شدن، آن ها را بر روی توری بگذارید.

کروسان گردویی

نکات تکمیلی در مورد کروسان گردویی

کروسان گردویی جزو دسته نان و خمیر می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود ۲۵ دقیقه  زمان پخت و انتظار آن حدود ۳۰ دقیقه است. کروسان گردویی را در وعده صبحانه، میان وعده و دسر می توانید استفاده کنید. در ماه رمضان می توانید آن را به عنوان افطار میل کنید. دستور تهیه این نان برای ۶ نفر است.

» همچنین بخوانید : 

عکس های جالب از نان های فانتزی و زیبا

طرز تهیه نان پر شده با گوشت

طرز تهیه نان انبه


لینک کوتاه مطلب

http://chatasan.ir/?p=609

برچسب ها

مطالب مشابه